Kedves Gazdik és Szeretett Szőrös kis vendégeim!

Majdnem Mindenkitől sikerült személyesen elköszönnöm, vagy legalább telefonon egy-két mondatban, és lehet még valakik így is lemaradtak, amiért ne haragudjatok Rám, mentségemre szóljon, Hála Istennek sokan vagytok. Ha valakivel nem beszéltem pótoljuk mindenképp, mert mindenkinek szeretnék magam helyett ajánlani kolleginákat.

Ember tervez, Isten végez szokták mondani és ez sokszor így is van, mint a Mi esetünk is mutatja. Úgy alakult, hogy jön a kistesó Noénak, egy újabb kisfiúval bővül családunk 2024-ben.
Mivel nem probléma mentes a terhességem, így kíméletes életmódra kell törekednem a továbbiakban. Emiatt fájó szívvel, de kicsit hamarabb, mint azt terveztem volna, Januártól a Purple Puppy Kutyakozmetika egy időre bezárja kapuit.

Nem tudom meghálálni azt a leírhatatlan szeretetet amit a kedvenceitektől és tőletek kaptam az elmúlt 17évben! Hálás szívvel gondolok vissza minden egyes vendégemre és gazdáikra akikkel együtt nevettünk és olykor sírtunk az évek alatt! Köszönöm a hűségeteket és bizalmatokat!Mindenki egy kicsit az életem részévé vált!

Köszönök Nektek minden egyes napot, amit a szőrös gyerekeitekkel tölthettem, kicsit ezzel az enyémek is lettek. Most egy hosszabb időre más irányt vesz az életem, de ígérem vissza térek és mindenkit értesíteni fogok róla és ha úgy hozza az élet újra találkozunk mindenkivel! Én ezt kívánom!

Minden jót kívánok Nektek Gazdik és a drága kis Vendégeimnek! Vigyázzatok egymásra!❤️❤️❤️

Hatalmas Ölelés,
Baráti mancsot nyújtva;

Dojcsák-Zentai Melinda
Kutyakozmetikus- mester


Purple Puppy Kutyakozmetika! Címünk: Nyíregyháza, Tüske utca 8. Belejentkezés: 06 70 / 614 56 33
Mester, Nyíregyháza, Kutyakozmetika, Nyíregyházi, Kutyakozmetika, Kutya, Cica, Kutyus, Macska, Kutyakozmetika, Nyíregyháza, kutya, kozmetika, szalon, cica, kutyakozmetikai, akció, kullancs, csipesz, kedvezmény, kedvezményes, akciós, nyuszi, nyúl, ló, alpakka, nyírás, nyíregy, kutyakozmetika, nyíregyháza, legjobb kutyakozmetika, profi, kutya, cica, barátságos, minőségi alapanyagok, több éves szakmai tapasztalat.Dojcsák-Zentai Melinda
+36 70 614 56 33Kedvenceinknek, mert megérdemlik!

Elérhetőség

Purple Puppy Kutyakozmetika
4400 Nyíregyháza,
Tüske utca 8.


Dojcsák-Zentai Melinda

+36 (70) 614 5633

E-mail: info@purplepuppykutyakozmetika.hu

Kedves Gazdik figyelem!

Kedves Leendő Új Vendégeim!

"Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a meglévő vendégkörömből adódóan, minimum 3-4hetes előjegyzéssel dolgozunk, ami azt jelenti hogy a hívásodtól számítva 3-4 hét múlva tud jönni kedvenced kozmetikára. Ha először jelentkezel be hozzám időpontra, vagy nem 4 hetente rendszeresen járó vendégeim között vagy, kérlek ezt vedd figyelembe."

Üdvözlettel:
Dojcsák-Zentai Melinda Kutyakozmetikus-Mester


A bejelentkezés / időpont kérése
kizárólag telefonos egyeztetés alapján történik!

Megértésüket előre is köszönöm!
Dojcsák-Zentai Melinda | Kutyakozmetikus-Mester
A Magyar Kutyakozmetikusok Országos Egyesületének Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei képviselője

Kovács Edit | Kutyakozmetikus